Džoni Dep se konačno vraća na filmsko platno

Džoni Dep je dobio svoju prvu veliku filmsku ulogu od gubitka parnice protiv The Sun novinske publikacije...

Slučaj je bio usredsređen na to da li je članak objavljen u The Sun novinskoj agenciji, u kome se Dep naziva batinašem žene, klevetnički. Sudeći prema Variety publikaciji, režiser Plisse i Mon Roi naslova, uposlio je zvezdu za svoju novu dramu, koja će startovati sa snimanjem u Versaju ovog leta. Pedesetosmogodišnji glumac će igrati francuskog kralja Luja XV u za sada neimenovanom filmu, zajedno sa francuskom glumicom Mejven Le Besko.

Film će se naći u produkciji Why Not Productions kuće i njegov sinopsis još uvek nije otkriven. Ova publikacija navodi da će projekat biti predstavljen kupcima sledećeg meseca na European Film Market događaju u Berlinu, od strane Wild Bunch International kuće koja vodi prodaje širom sveta. Luj XV, koji će se naći u Depovoj reinterpretaciji, vladao je Francuskom tokom pedeset i devet godina, od 1715. do svoje smrti, 1774. godine.

Prema istorijskim podacima, promašaji tokom njegove vladavine doveli su do krize zbog koje je krenula Francuska revolucija. Prošlog septembra, Džoni Dep je izneo prilično zloslutno upozorenje svim poznatim ličnostima, ali i običnim ljudima, koji mogu postati žrtve kulture otkazivanja. Holivudska zvezda nalazila se u Španiji na 2021 San Sebastian filmskom festivalu, gde je dobio nagradu za svoja životna dostignuća u polju filmske umetnosti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group