Identični blizanac Ramija Maleka koji je krenuo potpuno drugačijim putem

Oskarovac Rami Malek u poslednjih par godina samo ređa velike uloge, sa najpoznatijom reinterpretacijom legendarnog Fredija Merkjurija u Bohemian Rhapsody naslovu, za koji je dobio prestižnu akademsku nagradu, ali i veoma dobro prihvaćenoj drami Mr.Robot...

Sa losanđeleskim glumcem koji je postao i glavni negativac u poslednjem izdanju Džejmsa Bonda, koji uskoro stiže u bioskope, No Time To Die, deluje da njegov uspon u stratosferu filmskog stvaralaštva nikada neće prestati. Međutim, ono što je zadivilo i iznenadilo širu javnost u poslednjih nekoliko godina jeste da Malek ima identičnog brata blizanca, koji se zove Sami Malek i za koga je vrlo malo ljudi ranije znalo.

Dok je Rami, sa jedne strane, krenuo u pohode osvajanja Holivuda, koji ne predstavljaju bilo kakve znake usporavanja, njegov brat Sami se opredelio za nešto suptilniji život, daleko od reflektora i dosadnih novinara, gradeći svoju karijeru u polju edukacije. Uprkos tome što priznaju da ne izgledaju toliko slično koliko ranije, Rami je odavno otkrio da su njih dvojica često koristili prednosti svog gotovo identičnog izgleda kada god im je takva promena išla u korist tokom života.

Jednom prilikom, nakon što mu je zatrebalo nešto više kako bi položio svoj predmet, Sami je odlučio da odabere jedan monolog iz grčke tragedije i izvukao se na najbolji mogući način, ali on zapravo nikada nije umeo da glumi. Sasvim je jansno kako je Sami prošao ovaj predmet, a danas je zaposlen kao profesor engleskog na STEM Akademiji u Holivudu. On se često pojavljuje sa bratom u javnosti, dok su njih dvojica neretko mogli da budu viđeni na crvenom tepihu ili na različitim glamuroznim događajima u Holivudu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group