Kolin Farel promenio lični opis

Slavni glumac izgleda neprepoznatljivo nakon što je obrijao svoju glavu…

Četrdesetčetvorogodišnji Irac odlučio se za ovu drastičnu promenu frizure, zarad najnovije uloge u predstojećem Warner Bros filmu, The Batman. Kolin je dobio ulogu Osvala Koblepota, odnosno Pingvina, jednog od najstarijih i najsmrtonosnijih neprijatelja Maskiranog Osvetnika, u filmu čiji je tvorac Met Rivs.

Pogledajte jezivi trejler ispod:

U samom trejleru za film, čija je produkcija odložena zbog pandemira korona virusa, možemo na kratko videti Farelov lik – on u snimku nosi dugački kožni mantil i brojne proteze, sa istanjenom kosom koja otkriva proćelavu glavu.

Ipak, Farel ne fura ovaj novi izgled samo pred kamerama. Veliki broj fotografija osvanuo je na društvenim mrežama ove nedelje, prikazujući nam Irca kako šeta Los Anđelesom, sa sasvim ćelavom glavom. Nismo sigurni da li će lik kog on igra postati sasvim ćelav tokom filma, ili je Farel ovaj izbor napravio zbog lakšeg “monitranja” proteza.

Prema Batman News sajtu, glumac je skoro govorio o svom entuzijazmu vezanom za ovaj projekat, izjavivši: “Čitav prospekt je zaista uzbudljiv i ekstatičan sam što sam deo tog univerzuma. Postoje određene reči koje su deo mog internog leksikona i to su: Gotam Siti, Pingvin, Džoker, Betmen, Brus Vejn, Harvi Dent… Gledao sam sve Betmen filmove sa mojim klincima, ali ovaj scenario je nešto sasvim originalno. Rođen je iz mitologije koja okružuje Brusa Vejna, Betmena i Gotam, i deluje kao nešto do sada neviđeno”.

U međuvremenu, Džefri Vrajt, koji igra ulofu Džejmsa Gordona, takođe je komentarisao Farelov drastično promenjeni izgled: “Radio sam sa tim mejkap umetnikom ranije i jednostavno je neverovatno. Kolin je jednog dana ušetao na set i prošao sam pored njega, rekavši, ‘Hej, šta se dešava, gde je Kolin? Kada snimamo?’Bilo je to zaista neverovatno”.

Kako piše The Metro, u ovom filmu će priliku za briljiranje dobiti Robert Patinson u ulozi Brus Vejna/Betmena, Zoe Kravic kao Selina Kajl/ Catwoman, Pol Dano kao Edvard Nešton/ The Riddler i Endi Serkis kao Alfred Penivort.

N.Đ.

Foto: VT.co

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group