Nikolas Kejdž je prema Rotten Tomatoes odigrao ulogu života u novom naslovu Pig

Nikolas Kejdž je odličan glumac, ali nije baš poznat po svojim nagrađivanim filmskim ulogama, postavši ultimativna mim zvezda poslednjih nekoliko godina...

Međutim, uprkos tome što prihvata sve što može i radi po tri filma u tri nedelje kako bi platio račune i vratio dugove, legendarni Kejdž je neko ko zapravo ume da glumi, a sudeći prema njegovim ljubiteljima, svetskoj publici i kritici, njegov poslednji film, ne samo da poseduje 98 % rejting na Rotten Tomatoes, već je čak nazvan i najboljim naslovom 2021. godine.

U triler drami Pig, Kejdž igra odbojnog tragača za tartufima iz Portlanda, čija voljena svinja stranog porekla nestaje. On kreće u potragu kako bi otrkio one koji su odgovorni za ovu okrutnu krađu, istovremeno proučavajući mučnu relaciju sa starim životom u kome je bio renomirani kuvar.

Od kada je premijerno prikazan u SAD pre manje od dve nedelje, ovaj film je već uspeo da dobije više nego dobrih 98% rejtinga na Rotten Tomatoes, gde koncenzus kritike glasi: "Baš kao i sama životinja, Pig prkosi brojnim lošim očekivanjima predivnom odisejom ljubavi i gubitka, utemeljenom uticajnim i sirovim performansom Nikolasa Kejdža".

Jedan od kritičara, Ema Stefanski, uporedila je Robovu priču sa osvetom Džona Vika, što je paralela koju brojni ljudi prave. Stefanskijeva je napisala: "Pig je veoma mračan i nameran naslov baš kao i njegov protagonista, posedujući daleko manje čistih triler komponenti u poređenju sa radnjom Taken fikma i daleko više sličnosti mitu Orfej i Euridika, putovanju u samu srž vere, tokom kog se ljubav nalazi na ispitu, užasne istine bivaju otkrivene i u čijem je epilogu slamanje srca neizbežno".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group