Fun - Muzika i film

Prvi pogled na Vampir – film o pravim srpskim vampirima

Gorica Regodić, Joakim Tasić i legenda balkanskog glumišta, Eva Ras, biće glavne zvezde u filmu Vampir Branka Tomovića…

Sada, predstavljena je prva slika vezana za ovaj film, koji je prema navodima baziran na pravim slučajevima pojave vampira u Srbiji.

“Naš film inspirisan je pravim vampirskim slučajevima koji su se dogodili u Srbiji početkom 1700ih godina”, izjavljuje Tomović. “To su porekla vampira. Iako je radnja filma Vampir smeštena u modernom dobu, ona će biti bazirana na tim mitovima, sujeverjima i pričama koje su se prenosile u narodu”.

Kako stoji u zvaničnom opisu filma, “nakon što je bio svedok zločina u Londonu i traži mesto na kom bi se na neko vreme sakrio, Arnaut (koga igra Tomović), dobija ponudu za posao šarmantne ali nemilosrdne lokalne žene Vesne (čiju ulogu igra Regodić), koja uključuje staranje o groblju u udaljenom srpskom selu. Ubrzo, on počinje da ima vizije i noćne more, dok ga često posećuje misteriozna starija žena Baba Draga (Eva Ras), koja ga vodi u tamu. Samo sveštenik sela (Tasić) pokušava da ga sačuva od zlokobnih namera ostatka seljana”.

Vampir je sniman na engleskom jeziku na lokacijama u Srbiji tokom proteklog leta, a u pitanju je britansko-srpsko-nemačka produkcija, koju potpisuju Miloš Z. Vuković, Žan-Luj Aleksandar i Dina Vikerman. Nagrađivani kompozitor, Mark Ešvort će kreirati zvanični sountrack.

N.Đ.

Izvor: Bloody Disgusting

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group