Fun - Muzika i film

Tobi Megvajer i Endru Garfild možda u zajedničkoj akciji sa Tomom Holandom

Postoji velika mogućnost da u najnovijem Marvel filmu dobijemo tri različita Spajdermena...

Treći film o novom i mladom Spajdermenu kojeg glumi Tom Holand počeo je sa snimanjem, a novosti koje stižu vezane za njega obradovaće sve junake ovog heroja. Pre mladog Toma, Spajdermena je prvo tumačio Tobi Megvajer, koji je snimio 3 filma, a zatim je umesto njega došao Endru Garfild, koji je snimio dva filma.

Tom Holand se pet puta pojavljivao kao Spajdi i sada će mu ovo biti šesto pojavljivanje na filmu u ovom kostimu, ali pojedini izvori nam govore da će se i Megvajer i Garfild pojaviti u filmu. Pošto će Spajdermen 3 biti snimljen u kontinuitetu sa drugom nastavkom Doktora Strejndža, pretpostavlja se da će doći do paralelnih univerzuma, koji će omogućiti novom Piteru Parkeru da se sretne sa drugima iz drugih dimenzija.

To bi značilo da bismo dobili „Spajderverzum“, gde bismo imali 3 Spajdermena na jednom mestu. I sami vidite koliko to zvuči zanimljivo i zašto su fanovi poludeli.

Marvel kompanija je u zvaničnom obaveštenju rekla da ove glasine „nisu potvrđene“, ali nije rekla da nisu tačne, tako da je vrlo moguće da ćemo ovaj trojac Spajdermena uspeti da vidimo u najnovijem filmskom ostvarenju.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group