Zvanični i poslednji pretpremijerni trejler za novo izdanje Matrix franšize

Matrix: Resurrections predstavlja četvrti nastavak neo-noar naučno-fantastičnog filmskog spektakla i ponovo ujedinjuje režisera Lanu Vačauski sa Kijanu Rivsom i Keri En Mos, zajedno sa novalijama u franšizi, Jaijaom Abdulom-Matinom II, Nil Patrik Harisom, Prijankom Čoprom i Džonatanom Grofom…

Pred premijeru koja će se održati 24. decembra u bioskopima, nekih osamnaest godina od poslednjeg izdanja, najnoviji deo ovog filma predstavlja nam Nea i Triniti potpuno resetovane i vraćene u Matrix program, a njih dvoje se više, po svemu sudeći, uopšte ne prepoznaju, niti se sećaju bilo čega iz svojih prošlosti koje su se u jednom trenutku ispreplitale.

Tačni detalji čitave radnje i dalje su prilično nepoznati, ali ono što nam je poznato jeste da se ona odvija dve decenije od one iz The Matrix Revolutions dela i da opet ima neke veze sa misterioznim crvenim i plavim pilulama, kao što je ranije ove godine naglašeno na sajtu filma, koji svim posetioicima takođe nudi, crvene i plave pulule.

U zavisnosti od toga koju „pilulu“ izaberu prilikom posete, ljudima su ponuđene različite fotografije iz filma, koje dolaze, prema navodima, u oko 180.000 varijacija. Na nesreću, nama je odavno poznato da u novom delu nema Lorensa Fišburna, čija je uloga Morfeusa sada dodeljenja Jaijau Abdulu-Matinu drugom. Fišburn je prethodno jednostavno izjavio vezano za činjenicu da se ne nalazi u četvrtom izdanju filma, koji je i on dobrim delom proslavio, da on nije ni upitan da glumi u njemu.

Šezdesetogodišnji glumac je tokom prošlogodišnjeg intervjua datog Vulture publikaciji objasnio: „Nisam pozvan. Možda će me to naterati da napišem još jedan komad. Trenutno tražim sreću u tome. Želim im sve najbolje. Nadam se da će biti odličan“. Međutim, uprkos tome što legendarni Fišburn nedostaje, Kijanu Rivs je obećao da će četvrto izdanje ovog serijala biti „nešto posebno“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group