Čovek tvrdi da je pronašao vanzemaljsku bazu u kojoj se kriju njihove letelice

Nedavne fotografije navodne vanzemaljske baze, pratio je opis njihovog tvorca, Danijela, koji tvrdi da su se nakon pronalaska vanzemaljskog leša, ubrzo oko njega pojavili i agenti Američke tajne službe...

Tvrdnje ovog čoveka nastale su kada je fotografisao leš čudnog oblika koji se nalazio nedaleko od ove lokacije na plaži, primetivši da su se brojne službe takođe bile uključene u istragu koja se odvijala pod velom tajne.

"Primećujete li kružnu strukturu doboko ispod vodene površine sa otvorom u njenom centru? Kada je posmatrana sa zemlje ova čudna građevina deluje kao NLO koji stoji iznad vanzemaljske baze. Kada malo bliže pogledamo u ovu podvodnu vanzemaljsku bazu, možemo primetiti otvor nešto veći od osam metara u njenom centru. Da li tu NLO-i odlaze kako bi se sakrili od nas?", izjavio je Danijel. 

Sa druge strane, bez preteranog napadanja njegove teorije, slobodno možemo reći da njegov NLO deluje kao običan i regularan brod kreiran ljudskom rukom koji se ljulja na vodi. Međutim, deluje kao logično rešenje da bi se ukoliko bi to želeli, vanzemaljci definitivno mogli sakriti u dubinama naših okeana, što je već prilično stara ideja. Danijelova istraga je nedavno bila glavna tema emisije Ancient Aliens na History kanalu, koja predstavlja najinteresantnije ideje i "dokaze" postojanja vanzemaljaca na našoj planeti u istorijskom kontekstu.

Autor emisije, Endrju Kolins, izjavio je u svojoj epizodi: "Bilo je prijava ovakve strukture, čudnih svetala koja se podižu sa vodene površine u vazduh i kreću se neko vreme pre nego što potpuno nestanu. Često je ovakvim pojavama lakše posvedočiti sa plaže, dok su pojedini očevici bili nešto bliže svemu, uključujući ribare, koji tvrde da ponekada ovi leteći objekti prilaze toliko blizu da zapravo mogu osetiti toplotu prilikom njihovog prolaska."

Drugi autor popularnog serijala, Majk Bara, dodao je: "Postoje prijave očevidaca koji tvrde da se leteći tanjiri pojavljuju iznad olupina, lete u ili iz planina i vulkana u ovom delu sveta. Stoga, smatramo da je čitav ovaj region veoma interesantan".

Drugi komentator ove emisije izjavio je da NLO često mogu biti viđeni u okeanima, baš kao i na nebu. On je izjavio: "Ljudi često govore o tome kako viđaju svetla ne samo na nebu, već i u okeanima, takođe. Ponekada pojavljuju se svedoci koji tvrde da su ove svetleće pojave preletale iznad njihovih glava i ponekada se rušile u okean, kao avioni prilikom nesreće".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group