Esej od 19 reči o Borilačkom Klubu doneo učenici najvišu ocenu

Jedna učenica odvažno je predala svoj rad koji je sadržao manje od dvadeset reči, kreiran posebno za čas pisanja eseja, dok je njena posvećenost temi definitivno zaslužila najvišu ocenu...

Alison Garet izabrala je da piše o kultnom klasiku velikog platna, naslovu iz 1999. godine, Fight Club, u kome glume Bred Pit i Edvard Norton, koji igraju podeljene ličnosti čoveka koji pati od nesanice i startuje donekle mazohistički podzemni borilački klub.

"Zadatak se svodio na opisivanje filma koji smo nedavno gledali, ovo je bila dobra prilika za čistu i laganu peticu. Kada se ukazala, jednotavno sam želela da je iskoristim", izjavila je učenica. Kako je Alison potvrdila, dugo se borila sa ocenom u ovom predmetu, tako da je veoma brzo odlučila da je napravi iz šale i zbog relevantnosti ličnih pogleda na jedan poseban film.

"Želim samo da upozorim druge da ne pokušavaju da izvedu isto što i ja, jer vaši profesori verovano neće imati isti smisao za humor kao moj." Ova mlada dama svoj esej uradila je citirajući čuvenu rečenicu iz filma koja glasi: "The first rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group