Metju Mekonahi ne želi da vakciniše svoju decu 'još uvek'

Metju Mekonahi je javno otkrio da ne želi da se njegova deca vakcinišu protiv korona virusa "trenutno", takođe predstavljajući jasne razloge iza ovakve odluke...

Početkom ovog meseca centri za kontrolu bolesti i sprečavanje zaraze predložili su upotrebu Pfizer-BioNTech pedijatrijske vakcine za decu između 5 i 11 godina. Međutim, klinička istraživanja otkrila su da ova vakcina poseduje blage i srednje nuspojave u ovoj starosnoj grupi dece, od kojih je najčešće oticanje ruke. Pedesetdvogodišnji Mekonahi i njegova žena Kamila Alves, stara trideset i devet godina, vakcinisani su, ali su odlučili da svojoj deci od 13, 11 i 8 godina ne omoguće "imunizaciju" makar ne još uvek.

Tokom DealBook Online samita održanog devetog novembra, slavni glumac izjavio je: "Trenutno, ja svoju decu neću vakcinisati. To vam mogu reći". Nakon toga, Mekonahi je dodao da ne veruje u teorije zavere vezane za vakcinaciju, već jednostavno želi da sazna nešto više pre nego što krene u tako nešto sa svojom decom.

"Ja se nisam vakcninisao zato što mi je neko to naredio, izabrao sam da to uradim", objasnio je Mekonahi. "Da li smatram da tu postoje neke prevare i zavere? Ne. Svi moramo da se distanciramo od ovakvog narativa. Ne postoje teorije zavere vezane za vakcinaciju. Međutim, nikako ne mogu da nateram mladu decu da se vakcinišu, makar ne dok ne postoji nešto više informacija."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group