Provalnik ukrao kosilicu pa pokosio travnjak vlasniku kao gospodin

U jednom neobičnom događaju policija tvrdi da je muškarac ukrao koslicu od jednog vlasnika, ali nije želeo da ode, dok svojoj žrtvi ne pokosi travnjak...

Policijsko odeljenje Port Artura objavilo je snimak sigurnosnih kamera, koje okružuju imanje teksašanina, na kome možemo videti Markusa Hubarda kako uzima kosilicu vlasnika i pre nego što ode sa imanja, iz nekog neobjašnjivog razloga odlučuje da mu pokosi travu. Možemo videti lopova kako šeta po bašti i dvorištu ovog vlasnika sa kosilicom, nakon čega je pokušao da umakne sa istom kada su se policajci pojavili u ovom prigradskom naselju.

PAPD odeljenje napisalo je na svojoj Facebook strani: „Markus Hubard može biti viđen na snimku kako provaljuje u jedan od domova u ovoj stambenoj četvrti i odnosi imovinu vlasnika koji trenutno nisu bili kod kuće. On je zatim snimljen kako kosi vlasnikovu travu u bašti“. Nakon što su policijske patrole stigle na adresu, Hubard je pokušao da pobegde sa lica mesta vukući kosilicu za sobom. On je potom ostavio kosilicu na trotoraru i uspeo da umakne svojim progoniteljima.

Svako od nas bi voleo da ukoliko već mora biti žrtva provalnika, makar bude ispoštovan na ovaj način, ali kako je policija ovog okruga izjavila, lopov je najverovatnije želeo da proveri mašinu pre nego što sa njom utekne. Za ludim Hubardom trenutno je raspisana poternica i kada bude pao u ruke zakona čeka ga optužba za provalu i krađu. Policijski organi kao i uvek apeluju na sve koji mogu da lociraju ovog noćnog kosača prijave lokalnoj policijskoj stanici, gde će ih čekati i novčana nagrada.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group