Ludi Irac kupio pab u Dablinu za dva miliona funti radi osvete

Sudeći prema izvorima bliskim temi, Konor Mekgregor je kupio jedan dablinski bar u kome je uhapšen prilikom napada na gosta 2019. godine…

MMA superzvezda navodno je potrošila dva miliona funti kako bi kupila Marble Arch pab u Irskoj i odmah nakon njegove kupovine zabranio ulazak pedesetogodišnjem Desu Kogu, čoveku koga je pre dve godine napao.

Promovišući svoj Proper No. Twelve brend irskog viskija, aprila meseca 2019. godine, Megregor je ponudio rundu ljudima koji su se trenutno našli u baru, ozbiljno se uvredivši kada je Kog odbio čin veoma važan u irskoj kulturi. Nakon nekoliko nemilih scena, Mekgregor se zvanično izvinio zbog svojih dela uhvaćenih kamerama video nadzora i nakon što je priznao da je napao Desa Koga, kažnjen je sa 860 funti od strane Okružnog Suda u Dablinu.

Posle kupovine dablinskog paba Mekgregor je izašao na Twitter i u svom šaljivom maniru irskog polu-čoveka polu-manijaka upitao svoje pratioce za mišljenje o tome da li bi trebalo da kupi fudbalski klub Manchester United.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group