Novo pivo Džeremija Klarksona osvojilo Britaniju za nekoliko dana

Pored toga što je svetski popularno TV lice i odnedavno veoma uspešan zemljoradnik, Džeremi Klarkson ovoj listi uspeha dodaje i titulu vlasnika najbolje prodavanog piva...

Zapravo, Klarksonovo novo pivo predstavlja najprodavanije u čitavoj Velikoj Britaniji, sa količinama koje su čak ograničene za svaki slučaj ukoliko dođe do nestašice oko predstojećih praznika. 61 godinu stari voditelj doživeo je da njegovo Hawkstone Lager pivo, kreirano od sladnog ječma uzgajanog na njegovoj Diddly Squat farmi, dostigne sam vrh onlajn grafikona svega osam sati nakon što je predstavljeno.

Ovo nije loše uopšte, posebno za startnu prodaju, dok se čak ni ustaljeni brendovi kao što je Stella Artois, Budweiser i Corona ne mogu takmičiti sa Hawkstone pivom. Slavni Klarkson organizovao je i predstavljanje svog novog proizvoda publicirajući lansiranje, što definitivno nije bilo potrebno, ali je bilo krajnje korisno. Džeremi je naglasio da je njegova farma izrazito podobna za uzgajanje žitarica potrebnih za destilaciju i kreiranje izvanrednog piva, tako da je on odlučio da iskoristi svoje kapacitete kako bi izveo ovaj trik.

Kako bi sprečio moguću nestašicu i rasprodaju svog piva pred Božić, on i njegov tim planiraju da podignu ograničenje količina koje pojedinačni kupci mogu kupiti putem mreže, dok pored Amazona ili posebnog Jeff's sajta kako ga njegov vlasnik sam naziva, ovo pivo može biti poručeno onlajn i na Diddly Squat farmi, odnosno njenoj posebnoj radnji koja ga prodaje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group