Bivši UFC šampion pokazao mlađanom Tiktokeru šta su bol i patnja

Svako ko želi da vidi dobro izubijanog tiktokera, od kojih su svi veoma iritantni, dobiće pravi sadržaj od Brajsa Hala, jer je momak poželeo da uđe u ring sa bivšim UFC šampionom Vitorom Belfortom, kako bi dobio batine zarad nešto više pregleda...

Hal razmatra vraćanje egzibicionom boksu nakon što je izgubio svoj jedini meč od jutjubera Ostina Mekbruma, prošlog meseca. Stoga, ovaj čovek je smatrao da niko ne može da ga provede kroz sve što ga može zadesiti od Belforta, ali ako je smatrao da će UFC legenda biti blaga prema njemu, onda se nažalost grdno prevario.

Klip koji možete videti ispod teksta, predstavlja lagano zagrevanje u ringu, pre nego što Belfort pojača tempo za nijansu i udeli nekoliko udaraca ovom momku od dvadeset i jednog leta, koji deluje kao da će dobro razmisliti o svom mestu u svetu vrhunskog sporta nakon svega ovoga. Snimak potom prelazi u drugi segment u kome Belfort zadaje udarac u Halovu vilicu, obarajući ga smesta na zemlju.

Belfort je kasnije izjavio da je veoma impresioniran Tiktokerom i da je čak ponudio da ga trenira, izjavljujući: "Vidim dosta čvrstine u tebi, ali ti si bik koga je potrebno istrenirati. Želim da mu nađete protivnika istog dana kada se ja budem borio sa Oskarom. Ukoliko dođeš ovde, moraš da treniraš kao borac. Moja pravila postaju tvoja. Nađi protivnika, ja ću ti biti trener."

Belfort je bio u Kaliforniji zbog sparing sesije kako bi promovisao svoj naredni meč u kome će se boriti protiv Oskara De la Hoje, zakazan za 11. septembar. Govoreći na konferenciji za novinare vezano za predstojeći revijalni meč, Brazilac je izjavio: "Kada uđete u ring, vi želite rat".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group