Džejk Pol spreman da trenira MMA kako bi Irca poslao u penziju

Jutjuber koji je postao bokser, Džejk Pol, ponovo se nada da na neki način može da isprovocira borbu protiv Konora Mekgregora...

Pol sada daje sve od sebe pokušavajući da navuče Mekgregora u ring i ovoga puta tvrdi da će trenirati MMA tokom šest meseci kako bi konačno dobio borbu koju želi više od svega.

Međutim, u tipičnom maniru, Pol je upozorio Irca da bi mogao da ga pošalje u penziju ukoliko se zvanično susretnu u UFC oktagonu. U intervjuu datom San publikaciji, Pol je izjavio da uprkos tome što je potpuno uveren u svoju pobedu, on ovakvu borbu neće olako shvatiti. Kako je sam izjavio: „Ko kaže da nisam zabrinut? On je u sportu petnaest godina, ali ja znam da imam dobre šanse, zbog toga što se ja uzdižem, a on polako kopni“.

„Provešću šest meseci, jutra, dane i noći, trenirajući sa najboljim MMA trenerima na svetu i postaviću sebe u poziciju da pobedim. Jednostavno, drugačije sam izgrađen“. Zvezda jutjuba digla je veliku prašinu u MMA svetu, nakon što je boksovao i pobedio borce Tarona Vudlija i Bena Askrena, pre nego što je prozvao i UFC zvezdu Horhea Masvidala.

Pol je takođe uspeo i da dođe u sukob sa Dejnom Vajtom u prošlosti, prozivajući ga zbog toga što ne plaća svoje UFC borce dovoljno po meču. On je takođe insistirao da donira svoju ukupnu zaradu od potencijalnog meča sa Megregorom UFC zvezdama koje zarađuju manje od 50.000 dolara po meču. Uprkos tome što se nikada nije takmičio u mešovitim veštinama, Pol priznaje da bi iz ovakve borbe izašao kao pobednik.

„Kada biste izvršili anketu u našem boksu, ja verujem da bi većina ljudi videla mene kao pobednika. Ukoliko biste isto uradili vezano za naš MMA meč, ljubitelji ovog sporta bi svakako stavili novac na Konora. Tako da bi meni naravno bilo daleko slađe da ga dobijem na njegovom terenu.“

Bokser sa rezultatom od pet prema nula, pokušava bezuspešno da isprovocira Irca još od kada je prešao iz svoje youtube sfere u svet boksa. Sa druge strane, Mekgregor je boksovao profesionalno samo jednom, gubeći od legende Flojda Mejvedera 2017. godine. Nastavljajući sa svojim naporima, Pol i dalje verbalno napada Mekgregora konstantno, ali Irac osim povremenih uzvraćanja i nazivanja Pola šarlatanom i zgubidanom, ne naseda provokacije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group