Džordž Sent Pjer: Ako Mekgregor ne promeni životni stil od njega nema ništa

Konor Mekgregor je upozoren da mora promeniti svoj način života pred veliki povratak u UFC šampionat...

Kao prvi UFC borac ikada koji drži titule u dve različite divizije istovremeno, Mekgregor je vrlo brzo prerastao u megazvezdu zbog svojih ubitačnih performansi i divljeg, nadobudnog pristupa mečevima. Iako on ostaje masivna mašina za pravljenje para i najveće zlato UFC šampionata, Irac je izgubio tri od svoja četiri poslednja meča u oktagonu.

Njegov poslednji poraz došao je u trilogijskom meču sa Dastinom Poirijeom, kada je polomio nogu u prvoj rundi, u T-Mobile Areni. Brojni stručnjaci veruju da je nivo performansi slavnog Meka prilično opao i da je izgubio fokus zbog svog statusa superzvezde. Džordž Sent Pjer, jedan od najvećih UFC boraca svih vremena, veruje da Mekgregor mora napraviti nekoliko promena u svom životu kada se vrati sledeće godine.

"Konor Mekgregor je sada na silaznoj putanji", izjavio je bivši šampion velter i srednje kategorije, za Sporf. "On je bio veoma veliki na početku i ovo kažem u smislu statusa i renkova, ne u smislu novca i promocija. Sada, on polako ide dole, njegove performanse kopne. Postoji nekoliko stvari koje se uskoro mogu dogoditi. Tu je mogućnost da će se on vratiti, ali ja smatram da stvari ne idu dobro po njega. Potrebno je da promeni neke stvari u svom načinu života."

Megregor je imao uspešnu operaciju zbog svoje povrede i redovno održava svoje obožavaoce obaveštenim o svojoj rehabilitaciji i napretku nakon povratka treninzima. Irac je nedavno podelio svoje fotografije na kojima deluje da je u formi, sa nešto više mišića nego ranije, zajedno sa svojom lepšom polovinom, Di Devlin, putem Twitter platforme.

Mekgregor veruje da će se vratiti u velikom stilu tokom aprila sledeće godine i već se raduje svojoj sledećoj borbi. Irac je već izrazio veliko interesovanje za borbu protiv Majkla Čendlera, sa nekoliko razmenjenih tvitova koji već zakuvavaju čitavu atmosferu između njih dvojice.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group