F1 devojke će se ipak pojavljivati u pojedinim trkama

Svet je bio besan kada je odlučeno da prelepe devojke više neće biti deo F1 trka, ali sada je objavljeno da će se one ipak pojaviti na pojedinim trkama u ovogodišnjem F1 šampionatu...  

Grid Girls su postale tradicija za Formulu 1 i one decenijama krase staze i ulepšavaju boravak vozačima na njoj. Ove devojke su pored trkačkih bolida bile najveća atrakcija zbog kojih je dolazio ogroman broj ljudi. Njihov posao je bio da nose table sa informacijama i da budu najlepši detalj svake fotografije.

Ipak, različiti feministički pokreti su utvrdili da ovaj posao nije dobar za moral žena i da o njima stvara pogrešnu sliku. Devojke koje su ovo radile su se protivile i želele su da zadrže svoj posao, ali organizatori F1 takmičenja su izjavili da će se Grid Girls devojke ukinuti i da se one više neće pojavljivati na stazi.

Ipak, sada su stigle malo bolje vesti i organizatori F1 takmičena su rekli da će se Grid Girls ipak pojaviti na određenim trkama. Za sada je potvrđeno da će se devojke pojaviti na Velikoj nagradi Monaka, a takođe se pretpostavlja da će se pojaviti i u Singapuru i Rusiji.

Rusi su naročito izražili želju za ovim devojkama i rekli da su Ruskinje jedne od najlepših žena na svetu i da je prosto šteta da se ne pojave na ovako velikom trkačkom događaju.

Još uvek se ne zna kako će devojke biti obučene, ali smo sigurni da neće nositi kratke suknje i majčice, već će biti u trkačkim kompletima.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group