Ferrari predstavio novi F1 bolid

Ferrari je prvi tim koji je predstavio novi bolid za sezonu 2020...

U pozorištu „Romolo Vali“, Ferrari kompanija predstavila je novi F1 bolid koji nosi naziv SF1000. Naziv simbolizuje 1000. trku u kojoj će Ferrari učestvovati u ovoj sezoni, što će biti veliko i istorijsko ostvarenje. Novi bolid poseduje jako malo promena koje se ogledaju u redizajniranim spojlerima i usisnicima za vazduh, dok je farbanje bolida ostalo isto. Filip Moris - „Mission Winnow“, i dalje je slogan koji je najviše istaknut, pored drugih reklama na samom vozilu.

"Ovo će biti jako važna i duga sezona, jer ćemo praviti paralele i izvlačiti bitne zaključke koji će nam omogućiti da kreiramo potpuno novi bolid za sezonu 2021.", rekao je izvršni direktor Ferarija, Luj Kamiljeri.

Što se tiče vozačke postave, ona ostaje nepromenjena i podrazumeva Šarla Leklera i Sebastijana Fetela. Ovogodišnji šampionat Formule 1 startuje Velikom nagradom Australije 15. marta, pa se spremite, jer nova avantura uskoro počinje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group