Sport

Flojd Mejveder će se boriti protiv Logana Pola

Nepobeđena bokserska legenda će se sudariti sa slavnim Youtuberom...

Flojd Mejveder je najavio egzibicioni meč sa Loganom Polom koji treba da se održi 20. februara 2021. godine. Svi su šokirani najavom ove borbe, jer je Mejveder profesionalni bokser koji je nepobeđen, dok je Logan Youtube ličnost koji je svoj prvi meč izgubio protiv drugog Youtubera, KSI-a.

Mejveder i Logan se duže vreme međusobno se prepiru na društvenim mrežama i jednog drugog izazivaju na meč. Uprkos službenom penzionisanju 2015. godine, Mejveder je svoj neporaženi profesionalni rekord podigao na 50-0 kada se borio  protiv Konora Mekgregora 2017. godine, a kasnije je  pobedio Rizin Kickboking svetskog prvaka, Tenšina Nasukavu na egzibicionom meču 2018. godine.

Iako će i sada biti reč o egizibicionom meču,svi se klade na Mejvedera, jer je ipak reč o profesionalnom bokseru i legendi koja je nepobeđena.

Specijalna borba biće emitovana na Fanmio PPV platformi, a cene virtuelnih ulaznica trenutno su postavljene na 25 dolara. Nakon prvih milion kupovina, cene će iznositi 40 dolara, a zatim 60 dolara počev od 29. decembra i 70 dolara od 11. februara. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

 

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group