Flojd Mejveder i Konor Mekgregor u boks/MMA dvomeču teškom 1,5 milijardi dolara

Pre pet godina, Flojd Mejveder i Konor Mekgregor preuzeli su svet borbenih sportova svojim do tada neviđenim boks mečom i borbom koja je ukupno generisala ogromnih 550 miliona dolara...

Uspeh ove borbe otvorio je vrata drugim velikim krosover duelima, dok se o revanšu ovog meča govorka još od te 2017. godine. Sudeći prema novim izveštajima, Flojd Mejveder i Konor Mekgregor sada imaju novu šansu za međusobno odmeravanje snaga i priliku da postave svetski rekord ove serije sa procenjenom zaradom od 1,5 milijardi dolara.

Novi izveštaji nadovezali su se na prošlomesečno Mejvederovo otkriće da trenutno radi na pregovorima sa Ircem oko njihovog revanša. Međutim, sada informacije navode da The Money Team radi sa timom UFC zvezde kako bi sklopili ugovor vezan za dve borbe, koje će omogućiti da Mejveder i Mekgregor odrade dva meča, jedan u bokserskom ringu i jedan u MMA oktagonu.

Iako ništa za sada nije zvanično potvrđeno, detalji koji su procureli u javnost navode da će borbe biti zvanične i da će se beležiti u rekordima, sa Mejvederom koji će u to vreme istovremeno pokrenuti svoj TBE (The Best Ever) projekat. Klasični bokserski meč i MMA borba prema očekivanjima biće organizovani u Abu Dabiju i Saudijskoj Arabiji sledeće godine, sa TMT borcem Džervontom Dejvisom i Rajanom Garsijom koji će zvanično otvoriti Flojd Mejveder vs Konor Megregor II događaj.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group