Flojd Mejveder želi da kupi Njukasl Junajted i da dovede Ronalda

Nepobeđeni bokserski šampion je veliki fan fudbala i sada je izjavio da želi da investira svoj novac i da kupi Njukasl fudbalski klub...

Mejveder je jedan od onih sportista koji će dva puta ući u istorijske knjige. Prvi njegov uspeh jeste činjenica da je nepobeđen bokserski šampion, a drugi da je jedan od najbogatijih sportista na planeti zemlji. Zbog svog ogromnog bogastva, on uvek traži način kako će svoj novac da investira, a ovoga puta je odlučio da se posveti fudbalu.

Navijači poznatog fudblaskog kluba, Njukasla žele da smaknu vlasnika, Majka Ešlija, i da nađu novog, jer smatraju da Ešli ne radi dobar posao i upravo tu se ubacuje Mejveder. On pokušava da bude novi vlasnik ovog kluba i spreman je da se bori za njega ako treba.

„Bilo bi bolje da verujete da želim da investiram u Njukasl. Često idem u Njukasl i obožavam ga. Često sam išao na žurke tamo i upoznao sam mnogo poznatih fudbalera sa kojima sam partijao. Oni su dobri momci, a ja sam uvek rapoložen za nove biznis prilike.

Kada investirate srcem, to je najbrži način da izgubite novac, ali ako imate plan i prave ljude iza sebe,sve je moguće. Fudbal možda nije moj sport, ali ja u njemu definitivno imam veze. Imam želju da kupim Njukasl klub i da ga učinim boljim nego ikad.

Kristijano Ronaldo je moj dobar prijatelj i spremam se da i njemu dam ponudu, pa se nadam da će me poslušati i da će svoju karijeru završiti baš u Njukaslu“, rekao je nasmejani bokser za Newcastle Chronicle časopis.

Mejveder je dodao da je za sve potebno vreme i da će on u roku od 6-8 meseci podneti zahtev za dobijanje potrebne licence i da će dati sve od sebe da dobije vlasništvo ovog poznatog kluba.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group