Habib Nurmagomedov odbio sto miliona dolara za meč sa Mejvederom

Sudeći prema navodima njegovog menadžera, Ali Abdelaziza, Habib Nurmagomedov ostaje pri svome i u penziji uprkos brojnim pokušajima da se nepobeđeni ruski borac mešovitih veština ponovo vrati u sport...

Habib je zvanično objavio da se penzioniše nakon što je pobedio Džastina Gejtdžija u UFC 254 borbi, osvajajući svoju UFC Lightweight Championship titulu kao što je obećao svojoj majci.

Tokom svog nedavnog pojavljivanja u Hotboxin' emisiji sa Majkom Tajsonom, Ali Abdelaziz otkrio je da će Habib održati svoje obećanje i ostati tamo gde jeste. "Pre dve nedelje, tačnije deset dana, Dejna Vajt me je pozvao. On je rekao, Džordž Sen Pjer želi da se bori sa Habibom u netakmičarskom meču do sedamdeset i pet kilograma."

Uprkos što bi ovo bila Habibova borba iz snova po pitanju novca, meč između dva bivša šampiona koji su trenutno penzionisani i njihovo uparivanje jednostavno nema previše smisla u očima popularnog borca.

Ali je zatim naglasio da je Habib čak odbio i sto miliona dolara za meč protiv Flojda Mejvedera. "Sto miliona. Sto miliona. Možete pitati Flojda. Pitajte bilo koga. Habib je rekao - 'ne ja sam penzionisan, rekao sam majci da sam penzionisan. Održaću reč koju sam dao svojoj majci. Ukoliko bi mi ona rekla da odem i da se ponovo borim, možda se tako nešto i dogodi, ali za sada, od toga nema ništa'."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group