Hari Kejn otkriva svoju tajnu za uspeh na Svetskom Kupu

Hari Kejn je priznao da je zavisnik…

Čuveni fudbaler, kog smo gledali pre par dana u utakmici protiv Kolumbije, priznao je da je postao zavistan od kompjuterske igre Fortnite, tokom svojih dana odmora u Rusiji. Slavni fudbaler Tottenhama bio je u centru pažnje, jer je postigao šest golova u tri utakmice, a poslednji meč sa Kolumbijom nije bio za potcenjivanje.

Ipak, čak i najbolji fubaleri mogu osetiti veliku količinu stresa kada učestvuju na Svetskom kupu, jer ne poznaju svoje protivnike dovoljno, nisu sigurni koju će taktiku oni primenjivati i slično. Naravno, i oni mogu imati loš dan, kada samo žele da ostanu kod kuće i opuste se.

Kada je reporter BBC medijske kuće, Gabi Logan, pitala Kejna čime se trenutno bavi, on je uz osmeh odgovorio da igra Fortnite, jer mu je to postala omiljena razbibriga. Kejn je zapravo i ranije otkrio da je zavistan od ove igre, preko Twitch mreže strimovao partije u kojima su igrali njegovi saigrači iz Tottenhama i engleske reprezentacije.

Kejnov nadimak u igri je hkane93, a njegovu statistiku možete videti preko Fortnite trakera. Verujte nam da je sjajna, baš kao i statistika koju generalno postiže na fudbalskom terenu.

Na kraju, moramo samo da se podsetimo da su i zvezde fudbala, kao i svih ostalih sportova obični ljudi kao i svi mi, odnosno da se i oni tokom svog slobodnog vremena neretko bave istim stvarima kojima se mi zanimamo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group