Ibrahimović uradio novu TETOVAŽU i zapalio Instagram

Sada svi kažu da je kralj džungle...

Ibrahimović je uvek važio za čoveka koji je više nego fudbaler. On je internacionalna zvezda i pravi šoumen, jer su njegovi intervjui urnebesni, komični i veoma zanimljivi. Pored toga što je vrlo komičan, Zlatan je veliki narcis koji obožava da flertuje i koji je vrlo aktivan na svojim društevenim mrežama.

Njegov Instagram profil je vrlo popularan čak i kod fanova koji ne prate fudbal, jer je Ibrahimović lik koji uvek ima nešto zanimljivo da objavi i koji iskreno pokazuje svoj raskošni životni stil. Ovoga puta, Ibra je sa svojim fanovima podelio novu tetovažu na leđima koja je zaista fenomenalna.
Tetovaža prekriva čitava leđa i zaista je masivna, a glavni detalji na leđima su lav, maori tribalni simbol i ptičija pera.

 

Finest Art @niki23gtr

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) onJan 21, 2018 at 11:32am PST

Tridiesetšestogodišnji fudbaler je na leđima već imao pera kao i neke detalje ove tetovaže, ali je odlučio da sredinu leđa popuni lavom koji predstavlja njegovu snagu i Maori simbolom koji simboliše sreću i zaštitu. Pera, naravno simbolišu slobodu i njegov slobodan duh koji se jasno primećuje.

Sve tetovaže na njegovim leđima su međusobno povezane, tako da se čini kao da Ibra ima jednu ogromnu tetovažu koja izgleda fantastično i sigurni smo da je ovo možda i najbolja tetovaža među slavnim fudbalerima.

Ibra nije rekao da li ga je bolelo ovo masovno tetoviranje i zbog čega se baš odlučio za ove simbole, ali je rekao da je morao dugo da sedi na stolici za tetoviranje, što ga je izludelo.

Šta vi mislite o ovoj tetovaži i da li biste vi istetovirali čitava leđa?

Foto: The Sun

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group