Konor Mekgregor sa džointom u ustima ponovo zabrinjava svoje obožavaoce

Konor Mekgregor ponovo je izazvao velike potrese na društvenim mrežama i među svojim obožavaocima nakon što se fotografisao sa džointom u ustima tokom svog puta u Francusku...

UFC legenda i šoumen ne toliko davno odrekao se pića i maksimalno se fokusirao na treninge pred svoj dugo očekivani povaratak u oktagon. Međutim, pre nekoliko dana, irski borac se propisno opustio na jugu Francuske i podelio nekoliko snimaka iz svojih noćnih izlazaka.

Sve je to u redu za nekoga ko konstantno trenira i radi, ali ono što je u potpunosti šokiralo njegove obožavaoce, jeste to što na jednom od snimaka Mekgregor može biti viđen kako puši nešto što liči na džoint istovremeno pevušeći nešto za sebe.

Ovo je dovelo do toga da neki od njegovih pratilaca krenu da preispituju njegovu posvećenost vraćanju sportu, sa pojedinima koji su podelili svoju zabrinutost vezano za to da li će tridesetrogodišnji borac uopšte moći da se takmiči na najvišem nivou ukoliko se zaista vrati u oktagon.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group