KSI pobedio Logana Pola

Boks meč decenije koji se desio između dva Youtubera potpuno je zapalio internet...

Prošle godine u ringu su se sastale popularne Youtube zvezde, KSI i Logan Pol. Ova dva momka su se prozivali preko njihovih klipova da bi na kraju odlučli da je najbolje da svoje nesuglasice reše u ringu.

Njihov meč bio je neverovatno praćen i milioni fanova su ih pratili širom sveta i gledali koji od dvojice će biti jači. Međutim, posle 8 rundi, meč je završen nerešenim rezultatom. Zato su ovi momci odlučili da se ponovo sastanu i da jednom zauvek stave tačku na to ko je bolji i snažniji.

Nakon mnogo najavljivanja, KSi i Logan Pol napokon su ponovo ušli u ring. Ovaj Boks meč pratila je milionska publika preko "live" strimova, a pored ringa nalazile su se i mnogobrojne poznate ličnosti.

Iako su se oba borca dobro pokazala, nije bilo tehničkog nokauta i nakon 6 rudi, oba borca stajala su na nogama. Međutim, sudijskom odlukom, odlučeno je da je KSI bio taj koji je bio bolji, pa je on odneo pobedu ovog meča.

Foto:Skysports

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group