Mejveder i Mekgregor su navodno spremni za revanš meč

Kako brojni izvori navode, revanš meč između Konora Mekgregora i Flojda Mejvedera uskoro će biti organizovan...

Ove glasine startovale su kada je Mekgregor najavio drugu borbu putem posta na društvenim mrežama, zajedno sa opisom - „Prihvatio sam“.

Mejvederova poslednja zvanična borba protiv Mekgregora pomerila je njegov rekord u karijeri na 50-0. Od tada bokser je imao egzibicione mečeve protiv Tenšina Nasukave, Logana Pola i Dona Mura. Mekgregor je nakon meča sa Mejvederom izgubio tri od svoje poslednje četiri borbe u UFC šampionatu, polomivši nogu u svom poslednjem UFC 264 meču protiv Dastina Poirijea.

Dok dva tabora navodno pregovaraju oko uslova vezanih za meč, sve što je do sada potvrđeno jeste da će se borba održati u kategoriji do sedamdest kilograma, što će za Mekgregora biti ogroman posao jer je on od svoje povrede stigao do osamdeset i pet.

Sudeći prema The Sun publikaciji, izvori bliski Mejvederovom timu izjavili su da će Megregor pristati na borbu ukoliko ona bude zvanični takmičarski meč koji će se brojati i takođe, Irac zahteva da on traje deset umesto standardnih dvanaest rundi.

Mejveder je naveo da je zaradio oko 250 miliona dolara od njihove prve borbe, dok je Mekgregor zaradio oko sto miliona dolara od svog prvog profesionalnog bokserskog meča. Mejvederova ponuda Mekgregoru za revanš meč navodno iznosi 157,9 miliona dolara.

Kada je intervjuisan vezano za ovu vest od stane ljudi TMZ Sports mreže, predsednik UFC šampionata, Dejna Vajt, na brzinu je odbacio ovu ideju, izjavljujući: „Imam manje od nula posto interesovanja da ih vidim ponovo zajedno u ringu. Sledeća Mekgregorova borba biće u oktagonu, potencijalno protiv konkurenta za titulu lake kategorije Majkla Čendlera“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group