Mekgregor je zvanično izveo najgore prvo bacanje u istoriji

Konor Mekgregor bez sumnje ima ubitačan kroše, ali kada se radi o bacanju prve loptice na utakmici MLB lige, UFC superzvezda definitivno nije pokazala zavidan potencijal...

MMA borac imao je čast i priliku da otvori početak linije ceremonijalnim prvim bacanjem na terenu Chicago Cubs ekipe i njihove utakmice tokom prošle nedelje. Međutim, njegov pokušaj je poslao loptu visoko i u desnu starnu na tribine. Njegovo bacanje automatski je postalo veliki internet momenat, sa UFC borcem Džastinom Gejdžijem koji je iskoristio Twitter platformu kako bi napisao: "Ne mogu prestati da se smejem. Svaki MMA borac koji nas je predstavljao radeći ovakve stvari izgledao je očajno, ali ovo je apsolutna pobeda".

U intervjuu datom nakon prvog bacanja, Mekgregor je priznao da ovaj performans nije njegovo najbolje delo, ali nije delovalo da je previše uznemiren zbog toga. Irac je sumirao svoj prilično loš pokušaj i napore kada je upitan šta misli o svemu tome jednom rečenicom: "Ovo je najužasavajuće prvo bacanje ikada viđeno na ikoničnom Wrigley Field terenu". On je nastavio svoj šaljivi tok misli dodavši: "Moć je bila tu i želja je bila očigledna. Sa druge strane, bilo je potpuno van mesta po pitanju preciznosti. Opcije su predstavljali prijatleljsko lobovanje ili obaranje sa nogu. Da je ova lopta bila u pravcu mete, smatram da bi smo tada imali problem".

Mekgregor aludira na činjenicu da se i dalje oporavlja od svoje teške povrede koju je doživeo u meču protiv Dastina Poirijea prošlog jula. "Stojim na jednoj nozi, videli ste da sam svu težinu prebacio na levu koju sam nedavno polomio. Srećan sam zbog toga, drago mi je što to mogu da uradim." Na nesreću za borca, internet nije mesto koje za ovakve poteze traži izgovore i Irac je već postao prvi na listi poznatih kao čovek koji je izveo ikonično loše prvo bacanje u MLB igrama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group