Najbolje obučeni fudbalski treneri

Ovo su treneri koji pored fudbala znaju i dobro da se obuku...

Pored toga što se takmiče čiji je tim bolji i uspešniji, ovi treneri ponekad teren doživljavaju kao modnu pistu. Ovi ljudi će zauvek ostati upamćeni u fudbalskoj istoriji jer neki su i sami bili uspešni fudbaleri, dok su drugi vodili najuspešnije timove.

Ovoga puta nećemo diskutovati o njihovom fudbalskom znaju, već o njihovom stilu, jer oni definitivno znaju da se dobro obuku.

5. Roberto Mancini

Mancini je Italijan koji zna dobro da se obuče. On je već u svojim zrelim godinama, ali to ga ne sprečava da bude energičan i da se oblači kao da je na modnoj pisti. Dok je bio u Mančester Sitiju, njegov modni stil i retro šal postali su njegov  zaštitni znak.

Mancini je pravi primer zrelog, elegnatnog muškarca koji u svakom trenutku izgleda prefinjeno i poslovno.

4. Luis Enrike

Enrike je sjajan primer kako da nosite sportsku eleganciju. On najčešće nosi skupocena odela i patike i pravi sjajne odevne kombinacije. Zaista retko kada nosi cipele, jer su mu patike udobnije, a često ga možete videti i u košuljama zavrnutih rukava ili sportskim džemperima.

3. Zinedin Zidan

Nekadašnji igrač Real Madrida, a sada i trener, Zidan je legenda koja još uvek ne jenjava. Pokazao je da pored svojih fubalskih sposobnosti ume i da se obuče. Često ga upoređuju sa Džejmsom Bondom, jer uvek ima kompletirano odelo, kravatu i dobar kaput. Zizu je i dalje šmeker na kojeg se mnogi muškarci ugledaju.

2. Joakim Lev

Trener nemačkog nacionalnog tima, Joakim Lev je čovek u koga su sve kamere uprte tokom Svetskog takmičenja. Košulja je neizbežan deo njegovog stajlinga, a šal je postao njegov zaštitni znak. Ozbiljan, elegantan i prefinjen, on je savršeni primer zrelog muškarca koji zna da se obuče sa ukusom.

1. Pep Gvardijola

Na prvom mestu nalazi se Gvardijola. On je defintivno trener sa najraznovrsnijim stilom i svaki put izgleda neverovatno. Nije važno da li nosi kapute, odela, košulje ili jednostavno trenerku, on uvek izgleda beskprekorno i fokusiran je samo na utakmicu. Kada bi ga sutra otpustili, sigurni smo da bi lagano našao posao kao foto model.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group