NE, NIJE SAN! SRBIJA JE PRVAK SVETA U FUDBALU!

Zvuči nestvarno, ali je ipak istinito – Srbija je u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu uspela da pobedi veliki Brazil...

Miljenici nacije, naši „orlići“ su pokazali kako se igra srcem i kako se bori za svoju zemlju. Srpski junaci su savladali petostruke prvake sveta nakon napetih produžetaka sa 2:1 u finalu prvenstva, a strelac pobedonosnog gola je bio Maksimović u 118. minutu.

Izabranici selektora Veljka Paunovića su svojom igrom, ali i ponašanjem tokom celog šampionata na Novom Zelandu oduševili celu naciju, uspeli da vrate veru u fudbal i pokazali kako se bori za nacionalni tim, a seniorska reprezentacija bez sumnje ima puno toga da nauči od ovih momaka. Finalana utakmica sa Brazilom je bila prava poslatica za sve ljubitelje fudbala, a pobedom je Srbija ponovila uspeh čuvenih „čileanaca“ iz daleke 1987. godine, kada se tadašnja Jugoslavija baš preko Brazila popela na krov sveta.

Orlići su odigrali zaista spektakularan meč, nakon koga su pripadnici i jedne i druge ekipe bili u suzama – Brazilci zbog poraza i primljenog gola u 118. minutu, Srbi zbog trijumfa nad zemljom čije je ime sinonim za vrhunski fudbal!

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group