Pirlo otišao u penziju

Legenda italijanskog fudbala završila je svoju fudblasku karijeru...

Koliko je Pirlo popularan i poznat fudbaler govori i činjenica da su za njega čuli i ljudi koji uopšte i ne prate ovaj sport. Za njega se često kaže da je najbolji vezista u poslednje dve decenije i da se takav igrač više neće roditi.

Pirlo se oprostio od svoje fudbalerske karijere mečom u kojem su učestvovale i druge velike zvezde od kojih su mnogi takođe u penziji. Bivši fudbaler Intera, Milana, Juventusa i Njujorka okupio je bivše klupske i reprezentativne saigrače u Milanu u duelu "Belih i plavih zvezda". Oni su odigrali simpatičan i zanimljiv meč koji je simbolično završen rezultatom 7:7.

Meč je obeležio i emotivan trenutak kada je 40-godišnji Pirlo 10 minuta pre kraja izašao sa terena, gde ga je zamenio sin Nikolo, koji igra u omladinskoj školi Juventusa. Ovako nam je Pirlo nagovestio da ima svog naslednika koji će ga vrlo brzo zameniti na terenu.

Pogledajte video klip i galeriju gde ćete videti kako je izgledao oproštaj Pirla i koje su ga sve zvezde posetile.

Foto: dailymail

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group