Roberto Karlos se vraća iz penzije kako bi zaigrao za lokalni engleski tim

Osvajač svetskog kupa i veličina kakva se više ne rađa, legendarni Roberto Karlos, vratiće se iz penzije kako bi još jednom zaigrao fudbal u Shrewsbury & District Sunday ligi i u Bull In The Barne United ekipi, što je verovatno najveći događaj u završnici prelaznih rokova svih vremena...

Bivši krilni bek Real Madrida, koji je podigao tri trofeja Lige šampiona i četiri titule La Lige, tokom svoje dvadeset i četiri godine duge, slavne i uspesima okićene karijerekarijere, sledećeg meseca obući će dres voljenog amaterskog tima, nakon što je ova ekipa iz lokalnog paba uspela da osvoji svoje takmičenje.

Sunday ligaški timovi širom ostrva mogli bi da uđu u eBay transfer iz snova, sa svega pet funti koliko im je potrebno kako bi učestvovali i dobili priliku priliku da se nadmeću za igrače. Sva sredstva od ovih ponuda odlaze direktno u edukacioni dobrotvorni fond Football Beyond Borders, organizaciju koja koristi fudbal kako bi promenila živote mladih ljudi.

Ed Spiler, koji se nalazi u ulozi igrača/menadžera ovog malog kluba, jednostavno ne može da veruje svojoj sreći nakon završetka ovog žustrog nadmetanja. "Jedan od mojih drugara poslao mi je link za ovo nadmetanje za transfere i pomislio sam da bi ulazak u isto doneo dosta smeha i razonode, nisam smatrao da će biti ništa više od toga, ali kada sam dobio mejl, da budem potpuno iskren, jednostavno sam odlepio", izjavio je trener za Shropshire Star.

"Roberto Karlos je legenda i jedan od najvećih igrača koji su ikada potrčali za loptom, stoga kada sam saznao da će se premijerno pojaviti i zaigrati za nas, bio sam potpuno oduševljen. Brojni ljudi i dalje smatraju da ih zezam, ali zaista niko nije mogao poverovati u ono što pričam. I dalje proveravam telefon verujući da postoji mogućnost da i mene neko propisno zavitlava. Sve postaje daleko ozbiljnije iz dana u dan, posebno zbog toga što smo mi amaterski kafanski tim iz Šropšira, u kome svako plaća za svoju opremu kako bi mogao da igra, tako da je nama potpuno neverovatna činjenica da će upravo on doći da igra sa nama."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group