Ronaldo roni suze zbog svog oca

U najnovijem intervjuu sa Pirsom Morganom, Kristijano Ronaldo otvorio je svoje srce...

Teško da postoji osoba koja ne zna ko je Kristijano Ronaldo i kako on izgleda. Nekoliko puta je proglašen za najboljeg fudbalera i sportistu planete i on već dugi niz godina uspeva da bude na samom vrhu fudbalskog sveta i da dominira u svim klubovima u kojima igra. Nekadašnja zvezda Reala, sada je zvezda Juventusa i izgleda da će tu neko vreme i ostati, a kako nam se čini. Ronaldo će još uvek igrati fudbal i donositi nam osmeh na lice dugi niz godina.

Fudbalska zvezda pojavila se u emisiji sa legendarnim britanskim novinarom, Pirsom Morganom, koji je imao želju da ga intervjuiše i da otkrije nešto više o njemu i njegovom privatnom životu. Posle standardnih i klasičnih pitanja, Morgan je pokazao Ronaldu klip na kojem njegov otac govori o njemu i gde ga hvali sa rečima „ponosan sam na mog sina“.

Ubrzo posle puštanja ovog klipa, Ronaldo je prasnuo u plač i objasnio da je njegov otac jedini član njegove porodice koji nije video njegov uspeh.

„Sve moje nagrade, sve moje uspehe,sva moja ostvarenja, on to nije uspeo da vidi. Moja majka, moja braća i sestre, moj sin, svi su videli moje uspehe, ali ne i on“, rekao je uplakani Ronaldo, dok je gledao klip u kojem je 2004. godine, malo pred svoju smrt, njegov otac govori kako će njegov sin biti veliki fudbaler kojim se ponosi najviše na svetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group