Sudar dva bivša strongmena u meču najteže kategorije svih vremena

Edi "The Beast" Hal objavio je da će se boriti protiv Hafora "The Mountain" Bjornsona osamnaestog septembra ove godine...

U postu na svojoj instagram strani, on je izjavio: "KONAČNO - imaćete priliku da vidite kako ispravljam istoriju iz vašeg doma po ceni od 9,99 dolara. Prodaja karata krenuće uživo od petog jula." Predstojeći revijalni meč nazvan kao najteža borba u istoriji, biće obeležena sukobom najjačeg čoveka na svetu Hala i zvezde Game of Thrones naslova, gospodina Bjorsnsona.

Hal je prihvatio Bjornsonovu ponudu za bokserski meč prošlog maja, ali tek je sada određen tačan datum borbe. Ovaj par je imao određene nesporazume kada je Bjornson optužio Hala da je varao na Svetskom Strongmen prvenstvu 2017. godine, tako da će konačno, ova dvojica imati priliku da rasčiste račune kao profesionalci između konopaca. Oba čoveka treniraju surovo i prošli su brojne transformacije prilikom pripreme za međusobno sučeljavanje.

Brojni egzibicioni mečevi ove vrste prema svim pravim ljubiteljima boksa ovaj sport polako vuku na samo dno, ali novac je glavna stavka u svemu ovome i jednostavno su različiti organizatori i njihove kompanije smislile dobar način kako bi zaradili na svemu i svakome. Međutim, borba između ovakva dva teškaša, koji su pritom veoma pokretne planine, može biti prava poslastica za ljubitelje drevne veštine.

Tokom prošlog janura, Hal je objavio da je izgubio 35 kilograma od osvajanja svoje titule Svetskog Strongmen prvaka. On se sada fokusira na formu i brzinu zbog svog meča sa Bjornsonom, otkrivajući da nastoji da pojede 7.000 kalorija dnevno i ide u krajnost sa svakodnevnim kardiom, plivanjem i intervalnim treninzima visokog intenziteta.

Ovaj kolos je takođe savladao umetnost boksa, koju je opisao kao potpuno novu igru, koja zahteva različite vrste fitnesa i izdržljivosti od strongmena. U međuvremenu, Bjornson, koji je takođe bio osvajač titule najjačeg čoveka na svetu, postavio je sebi brojne ciljeve, striktni trening režim, dok je i on je morao da izgubi pedeset kilograma.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group