Uhapšen pijani vragolan koji je na velikom meksičkom maratonu sipao rum u osveženja

Policija je identifikovala muškarca koji je sipao rum u osveženje namenjeno učesnicima maratona u Meksiku...

Snimak koji se vrti internetom predstavlja nam vidno pijanog čoveka koji se snimao tokom izvođenja svoje smicalice. U klipu, koji je postavljen na Twitter platformi, ovaj muškarac može biti viđen kako drži flašu belog ruma, pre nego što je sipao njen sadržaj u čaše namenjene atletičarima.

Na snimku je moguće čuti ovog veseljaka kako govori: „Sipaću nešto prokletog Metusalem ruma u čaše, tako da će oni moći da se k#$če“. On je dalje komentarisao da će takmičari zbog njegovog poteza biti na najvišem mogućem atletskom nivou tokom trke i da će ovaj maraton biti najbolji na svetu.

Iako će među trkačima definitivno biti više poleta i koraci će postati nešto duži, mada nešto nesigurniji takođe, nikako ne možemo ni zamisliti nešto gore od ukusa žestokog pića u ustima na sredini četrdeset i dva kilometra dugog maratona. Sudeći prema Mexico News Daily mreži, direktor Instituta za sport Meksiko Sitija, Havijer Ponce, potvrdio je da su osveženja ispunjena alkoholom zaista pronađena od strane vlasti.

Ponce je potvrdio da na sreću ni jedan od maratonaca nije konzumirao vatreno osveženje jer su radnici na stanici za hidraciju objavili da neće biti nikakvih osveženja. U tipičnom maniru, ovaj pijani zlikovac je pokušao da začini sportistima osveženje u ranim jutarnjim satovima, nakon što je izašao iz noćnog kluba, posle žestoke noći.

Sa osvežavajućim pićima smeštenim na dvadesetom kilometru trke, konzumacija alkohola bi najverovatnije bila neverovatno opasna. „Ovaj incident klasifikujemo kao trovanje,“ izjavio je Ponce. On je takođe potvrdio da je ime počinioca predato vlastima Meksiko Sitija i da policijski organi i tužilaštvo trenutno rade na njegovom slučaju.

Direktor za incident krivi gradonačelnika Meksiko Sitija, čija kancelarija omogućuje rad noćnim klubovima do ranih jutarnjih časova. Više od 19.000 trkača kompletiralo je ovaj događaj i na svu sreću nisu dobili dozu ruma usput. Kenijac Edvin Kipto završio je maraton u muškoj konkurenciji, kompletirajući ga sa vremenom od dva sata i deset minuta. Amane Briso iz Etijopije završila je trku za žene sa rekordnim vremenom od dva sata i dvadeset i pet minuta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group