Vožnja - Automobili

Pogledajte šta vozi poznati kuvar Gordon Remzi

Ko kaže da se kuvanje ne isplati...

Kada govorimo o najboljim svetskim kuvarima, ne možemo a da ne spomenemo Gordona Remsija. Remsi je kuvar o kome ceo svet govori. On je kuvar prve klase i njegove 3 Mišelin zvezdice to i dokazuju. Vlasnik je nekih od najboljih svetskih restorana, a takođe je učesnik i voditelj mnogobrojnih kuvarskih emisija u kojima pokazuje i deli svoje znanje.

Remzi nije vaš uobičajni kuvar. On je Britanac koji zna da bude veoma grub i vulgaran, ali sve je to deo njegovog šarma i zbog toga ga ceo svet voli. Međutim, mi ovde nismo da govorimo o njegovim jelima, već da vam pokažemo njegovog omiljenog metalnog ljubimca.

U pitanju je LaFerrari koji je zaista neverovatan. Ovo je jedan od najboljih i najbržih superauotmobila koji zna da izmami osmeh i najvećim fanaticima.

„Ovaj auto je neverovatan i nenormalno sam srećan što sam ga kupio. Mislim da sam ovako bio srećan samo kada sam dobio svoju treću Mišelin zvezdicu. Osećaj sreće je toliko jak kada sednete za volan ovog automobila da se rečima ne može opisati“, rekao je srećni kuvar i demonstrirao svoje vozačke veštine.

Pogledajte kako izgleda njegov mezimac.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group