Vožnja - Automobili

Prve fotografije novog Kia CEED 2019 modela

Kia je potvrdila vest da će na sajmu automobila u Ženevi zvanično predstaviti novi Ceed model...

Dve fotografije novog Kia modela su procurele na internet i sada imamo priliku da pre zvaničnog predstavljanja vidimo kako će izgledati ovaj novi automobil. Na osnovu fotografija možemo zaključiti da se radi o produženom hečbek modelu sa petoro vrata koji više podseća na karavan nego na klasičan hečbek.

Očigledno je da je Kia pokušala da poveća dimenzije svog najpopularnijeg hečbeka, pa će se ovaj model svideti svim onim vozačima koji traže automobil koji ima veće dimenzije i koji je komforniji i komotniji. Tačni detalji i informacije o performansama i opemi su još uvek nepoznati i moraćemo da sačekamo sajam u Ženevi kako bi sve detalje saznali, ali se pretpostavlja da će novi Ceed model biti izuzetno napredan i da će posedovati najmoderniju tehnologiju koja uključuje različite bezbednosne sisteme, klima uređaj najnovije generacije, masažere, grejanja u sedištima i još mnogo toga.

I agregati još uvek nisu predstavljeni, ali sudeći po prethodnim modelima, pretpostavljamo da će nova Kia Ceed posedovati manji agregat od 1.0 litara i jače verzije od 1.4 litara koje će se pokretati na benzin ili dizel. Takođe se pretpostavlja da će biti predstavljena i jača CRDi verzija koja će posedovati najsnažniji motor od 1.6 litara i koji će razvijati 134 konjske snage.

Cena, naravno, još uvek nije spomenuta, ali znamo da će ovo biti pristupačniji automobil koji će mnogi moći da kupe.

Sve ostale detalje saznaćemo za nekoliko dana, kada se bude otvorio sajam automobila u Ženevi.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group