Džonatan Mejdžors: loše kritike poslednjeg Ant-Man naslova stižu od 'običnih ljudi'

Nakon što je Ant-Man and the Wasp: Quantumania naslov stigao u bioskope i dobio više nego pomešane kritike, glumac Džonatan Mejdžors je krenuo da uzvraća udarce svim zlim jezicima...

Ovaj film je munjevito brzo postao jedan od najgore rangiranih Marvel naslova na Rotten Tomatoes sajtu, smeštajući se jedva ispred Eternals naslova iz 2021. godine sa svojih mizernih 47%. Uprkos tome, trideset i tri godine star glumac izjavio je da to ne menja ništa po pitanju toga na koji način od vidi sebe.

Njegov novi komentar stigao je nakon što je gostovao u Indiewire Screen Talk emisiji početkom nedelje. Mejdžors je govorio o dugo očekivanom filmu, koji je zvanično obeležio petu fazu Marvelovog filmskog univerzuma i predstavio njegovo prvo filmsko pojavljivanje u ulozi negativca Kanga Osvajača.

Obožavaoci su bili oduševljeni Mejdžorsovom tranzicijom na veliko platno nakon što je glumio u prvoj sezoni serije Loki, zajedno sa britanskim glumcem Tomom Hidlstonom. Iako je za poslednji naslov vladalo ogromno interesovanje, on ipak nije uspeo da pobere iste reakcije kritike kao drugi MCU nastavci, sa jednim recezentom koji je izjavio da čak ni harizma Pola Rada nije uspela da učini film ’neupadljivim’.

Kako publika i dalje nastavlja da odlazi u bioskope kako bi pogledala film, Mejdžors je izneo svoje mišljenje o lošim kritikama: „Oni ne menjaju moje poimanje samoga sebe, tačka. To su podaci“, zaključio je glumac Lovecraft County naslova, dok je govorio o trećem Ant-Man filmu sa domaćinom emisije Erikom Konom.

Mejdžors je čak otkrio i da će često govoriti sa svojim timom o tome na koji se način njegovi filmovi prave, ali je takođe naveo da ovakve stvari zaista retko prima lično, jer su kritičari samo ljudi. Kako je glumac zaključio: „Oni su samo ljudi. Svi ljudi imaju mišljenje. Svako uvek ima svoje mišljenje. Nisam budala. Znam da oni predstavljaju ljude koji svoje misli zapisuju. Međutim, to nisu moji profesori sa Jejla, niti moji profesori glume“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group