Ovo je film koji morate videti, prema Stivenu Kingu

Ako neko zna za horore, onda je to svakako Stiven King.

Poznati autor je pre izvesnog vremena na svom ličnom X nalogu otkrio film koji prema njegovim rečima vredi pogledati.

Tačnije, Stiven King je dao svoje odobrenje za novo izdanje Blumhausa, koje nije ništa drugo do film „Night Swim“, na Amazon Prime. U pitanju je film o bivšem bejzbol igraču Reju, koji zbog degenerativne bolesti mora da napusti sport. On i njegova porodica, njegova supruga Eva i sinovi Izi i Eliot, sele se u novu kuću u kojoj postoji bazen, a Rej se nada da bi možda mogao da trenira u njoj i da se oporavi da bi se vratio životu kakav je oduvek poznavao. Iako se čini da topli izvori u bazenu imaju pozitivan efekat, porodica ubrzo shvata da u njima postoji zlonamerna sila koja će zahtevati mnogo više nego što su spremni da daju u zamenu za Rejevo zdravlje.

„Night Swim“ je baziran na kratkom filmu Brajsa Makgvajera i Roda Blakhersta i iako nije bio najveći Blumhausov hit, sa budžetom od 15 miliona već je zaradio više od 52 miliona širom sveta.

Za Kinga, međutim, ovo je pogrešno shvaćen horor film. "To je kao izgubljeni, niskobudžetni film Stivena Spilberga iz ranog Spilbergovog perioda...recimo posle DUEL, ali pre JAWS.

„Jednostavna priča, ali...mačka u tiganju! I te jezive zečeve papuče!", napisao je autor na svom ličnom profilu.

U nastavku pogledajte trejler filma.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group