Slavni producent želi da vrati Depa u Pirate sa Kariba po svaku cenu

Producent Pirata sa Kariba, Džeri Brukhajmer, ponovo poteže sve konce i podiže prašinu u medijima kako bi pokušao da vrati Džonija Depa u njegovu franšizu...

Dep se prvi put pojavio u svojoj legendarnoj ulozi Džeka Speroua 2003. godine, u naslovu Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera, ponovivši je u nastavcima Tajna Škrinje, Na kraju sveta i Na stranim plimama, pre nego što se poslednji put vratio franšizi u naslovu Salzarova osveta iz 2017. godine.

Dep je izbačen iz ovog popularnog filmskog serijala nakon što su se prvi put protiv njega pojavile optužbe za nasilje u porodici koje je iznela njegova bivša devojka Amber Herd i zbog kojih je Dep pokrenuo postupak za klevetu pred sudom u SAD. Visokoprofilni slučaj završen je prošle godine, sa slavnim glumcem koji je dobio slučaj i parnicu tešku pedeset miliona dolara.

Nakon što je sudskim putem uspeo da spere ljagu sa svog imena, uprkos tome što je velika šteta već načinjena, obožavaoci holivudske zvezde krenuli su da opsedaju Disney zahtevajući da se on vrati u Pirate sa Kariba, jer zapravo on i jeste neko bez koga ova popularna franšiza jednostavno ne može da postoji.

Kako je delovalo od samog početka, Brukhajmer predstavlja nekoga ko je u potpunosti otvoren za ovakvu mogućnost, pružajući podršku glumcu nekoliko puta do sada. Tokom nedavnog intervjua datog za Deadline, Brukhajmer je upitan o mogućnostima da se Dep vrati u svoju ulogu.

„On je toliko dobar u onome što radi i glumci se oporavljaju od stvari kao što je ova. On je dobra ličnost i veoma bržna osoba. Dep je neko na koga se možete osloniti i jednostavno je sjajan. Smatram da je Džoni pravi prijatelj i neverovatan umetnik, ali ponovo, vi možete prolaziti kroz neke stvari u životu koje nikome ne biste poželeli, ali vas to i dalje ne čini ništa manje talentovanim umetnikom.“

Brukhajmer je prethodno već jasno naglasio da želi Depa nazad u njegovoj ikoničnoj ulozi, a kada je prošle godine upitan da li Disney planira Depovo vraćanje, producent je izjavio: „Potrebno je da pitate njih. Ja vam na to pitanje ne mogu odgovoriti. Zaista ne znam. Radije bih da imam njega u filmu. On je prijatelj, sjajan glumac i na veliku nesreću privatni životi se danas uvlače u sve što radimo“.

Sa druge strane, Depovi predstavnici su sve glasine o glumčevom vraćanju ulozi ugasili prošle godine, kada su izneli da je Disney uprkos svom velikom interesovanju za obnavljanje svog prijateljstva sa glumcem popio bananu. Razgovarajući sa novinarima NBC mreže, Depovi predstavnici su izjavili: „To su izmišljotine“. Potvrđujući ove navode, Dep je jasno naveo da ga ni mrtvog neće vratiti u Disney.

Kada je advokat gospođe Herd upitao da li je istina da je Dep izjavio da ’čak i ukoliko bi Disney došao sa ponudom od 300 miliona od toga nema ništa’ i ’da njega ništa na ovom svetu ne bi moglo da vrati Piratima sa Kariba’, slavni glumac je odgovorio potvrdno: „To je istina gospodine Roternborn“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group