69-godišnji Hulk Hogan pokazuje svoju kućnu teretanu

„Vezbe sa bučicama, lepe devojke ... velike ruke, velike plate, brate!“

Teri Džin Bolea, odnosno Hulk Hogan, koji sada ima šezdeset devet godina, odrekao se alkohola i možemo slobodno reći da je trenutno u najboljoj formi ikada. “Nisam bio obrazovan što se tiče kvaliteta hrane, niti količine koju treba da unesem u sebe. Jednostavno sam uvek bio gladan”, kaže Hulk dok pokazuje svoju kuhinju i kreće se prema svojoj teretani.

Iako je on sada daleko od svojih slavnih rvačkih dana, koji su uključivali doručak od dvanaest prženih jaja, dve pljeskavice, ovsenu kašu i puno Putera, Hogan je odlučio da preokrene svoj život na bolje i pre šest meseci je popio svoje poslednje alkoholno piće, želeći da se oseća dobro u svom telu. Kako je sam rekao, u vreme slave, njegov obrok pre meča predstavljala su tri Miller Lite piva i dve tablete tajlenola, dok je posle meča pio i po dvanaest piva. Dalje, on objašnjava da se alkohola odrekao iz više razloga: “Koristio sam alkohol da otupim svoja osećanja jer sam imao gomilu poslovnih i privatnih problema i dešavanja. Nakon treninga sam bio posebno agresivan kada se radi o alkoholu i zato sam jednostavno morao da prestanem da pijem”.

Danas, on ne pije pivo i tablete umesto obroka, već se fokusira na organske namirnice i teži oko 130 kilograma, što je za njega poprlično vitko – zapravo, kako je izjavio, poslednji put je toliko kilograma imao sa 15 godina. Njegov doručak sada predstavlja nekoliko jogurta, banana i šolja organske kafe, dok za ručak obično jede piletinu, šniclu ili sašimi, što praktikuje i za večeru.

U video snimku koji možete videti ispod teksta, saznajte kako Hulk Hogan održava svoju fantastičnu formu na pragu šezdesetdevete godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group