15 stvari koje niste znali o Silvesteru Staloneu

Stalone je legenda koja još uvek snažno udara...

Ako vas neko pita za omiljenog akcionog glumca, velika je verovatnoća da ćete reći Silvester Stalone. Ne brinite, niste jedini. Stalone je postao ikona holivudske akcije,a nije ni čudo kad je tumačio uloge kao što su Rambo i Roki.

Mi smo hteli da odamo počast ovom legendarnom glumcu, pa smo rešili da vam predstavimo 15 stvari koje niste znali o njemu.

1. Imao je paralizu lica

Stalone je rođen sa delimičnom paralizom lica koja mu je umrtvila deo mišića oko očiju i usta. Zbog toga je Slaj dobio svoje prepoznatljive oči i iskrivljen osmeh.

2. Hteo je da bude super heroj

Kao klinac, Slaj je želeo da bude super heroj. Zbog svoje bolešljive prirode, često se oblačio kao heroj sa plaštom i tako skakao sa raznih visina. Zbog ovoga je dobijao česte povrede.

3. Počeo je da trenira jer su ga maltretirali

U školi su ga drugovi često maltretirali, pa je Slaj odlučio da počne sa bodibildingom. Pošto nije imao para za teretanu i tegove, on je napravio sam svoju opremu za trening i to od starih automobilskih delova.

4. Izbačen je iz škole 14 puta

Slaj i sam kaže da nije bio stvoren za školu. Upadao je u česte tuče, nije bio marljiv učenik i često je bio kažnjavan.

5. Dreser lavova

Pre nego što je počeo sa glumom, Stalone je tražio različite načine da zaradi novac. Zbog toga je jednom završio u cirkusu kao dreser lavova. Njegov posao je bio da ih ukroti i smiri, što sigurno nije lak posao.

6. Glumio je u porno filmu

Da, veliki broj glumaca počne svoju karijeru sa nekim katastrofalnim ulogama. Slična priča je i sa Staloneom. On je svoju karijeru započeo u erostkom filmu u kojem je imao glavnu ulogu.

7. Hteo je da Roki umre

U scenarijima za njegove kasnije filmove, Stalone je istakao želju da vidi legendarnog Rokija u kovčegu, ali je ubrzo odustao od te ideje.

8. Muhamed Ali mu je bio inspiracija

Za lik Apola Krida je odgovoran Muhamed Ali koga je Stalone uzeo kao inspiraciju za film.

9. Niskobudžetni Roki

Roki je bio niskobudžetni film koji je koštao malo više od milion dolara.

10. Dolf Lundgren ga je poslao u bolnicu

Tokom snimanja borbe sa glumcem Dolfom Lundgrenom, koji je tumačio ulogu Ivana Draga, Stalone se trudio da borbe budu što realnije i vernije. Međutm to je dovelo do toga da Lundgren jako udari Stalonea u grudi, zbog čega je on završio u bolnici zbog otežanog disanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group