Devojčicu jedva odvojili od kaveza sa majmunima koji su je vukli za kosu

Grupa pauk majmuna u zoološkom vrtu odlučilo je da se osveti devojčici koja je konstanto udarala u njihov kavez...

Snimak nastao telefonom predstavlja nam devojčicu koja se približava kavezu sa majmunima sa telefonom u jednoj ruci, dok je drugom udarala u mrežastu ogradu koja je odvajala majmune od ljudi. Snimak koji je kasnije postavljen na TikTok nam prikazuje majmuna koji je uspeo da provuče svoju ruku kroz otvor i uhvati devojču za kosu nakon što je ona prišla dovoljno blizu kako bi ponovo udarila ogradu.

Majmuna je moguće čuti kako urla i zavija pre nego što su ljudi uspeli da oslobode devojčicu iz njegovog stiska i uplaše životinju mašući peškirima prema njemu. Na svu sreću, deluje da devojčica nije ozleđena nakon oslobađanja, ali to nije bio kraj čitavom incidentu, jer je ona ponovo prošla pored kaveza sa majmunima doboljno blizu kako bi ponovo bila uhvaćena.

Ovoga puta dva majmuna su uspela da je uhvate za kosu, iako je devojčica ubrzo uspela da se oslobodi od njihovog stiska. Snimak koji je od postavljanja viđen više od osam miliona puta, ostavio je brojne korisnike društvenih mreža zapitane zbog čega se ona toliko približila kavezu na prvom mestu, a potom se čak i vratila po drugi put. Mnogi smatraju da je ovo verovatno veoma korisna škola za devojčicu, ali i za sve ljude koji uznemiravaju životinje u njihovim zatvorenim habitatima.

Pauk majmuni su divlje životijne i uprkos tome što deluju prilično malo i pitomo, kada su u zatočeništvu oni često napadaju svoje tamničare i to im prelazi u naviku. Sve u svemu, kada se radi o životinjama u zoološkim vrtovima, ’gledaj ne diraj’ predstavlja najbolju lekciju koju je potrebno imati na umu. Čak i životinje koje deluju smireno kada su u vašem prisustvu onda kada im se približite neretko to nisu i mogu odjednom postati previše uznemirene smatrajući da su napadnute.

@greciadlg29

 

♬ kiss me more - audios <3

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group