Jedan Indus nije spustio ruku deset godina u čast svome Bogu

Kako bi osigurao da ga Bog primeti, jedan muškarac tvrdi kako planira da nastavi da drži svoju ruku podignutom ostatak svog života...

Čovek iz nepoznatog dela Indije tvrdi da mu njegova podignuta ruka ne stvara nikakve probleme, pa čak i onda kada spava. Kada je upitan da li oseća išta više u njoj, on je jednostavno odrično odgovorio i potvrdio da koristi samo preostalu ruku kako bi obavljao svakodnevne zadatke. On takođe navodi da je njegova podignuta ruka potpuno oslobođena bilo kakvog osećaja i da sada stoji gore potpuno prirodno.

Međutim, on je priznao da je ona potpuno oslobođena snage i da je potpuno nefunkcionalna u svakom motoričkom smislu. Koliko god ovo suludo i besmisleno delovalo, ipak nije svetski rekord, jer je jedan čovek imena Amar Bharati živi sa podignutom rukom više od četrdeset i pet godina i ne planira da je spusti do kraja svog života, čak i kada bi to mogao, naravno.

Bivši zaposleni u državnoj banci Indije, muž i otac troje dece odlučio je iznenada da na krajnje dramatičan način promeni svoj životni stil i svoje postojanje posveti hindu božanstvu Šivi. Kako bi zaista služio svojim verskim ubeđenjima, on je došao na ideju da podgne svoju ruku i nikada je više ne spusti.

„Ne tražim previše. Zašto se borimo međusobno, zbog čega postoji toliko neprijateljstva i mržnje među nama? Želim da svi Indusi žive u miru. Želim čitav svet u miru i ljubavi“, izjavio je Amar. Ukoliko bi sada pokušao da spusti svoju ruku, on bi definitivno izazvao trajno oštećenje nerva i potpuni gubitak cirkulacije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group