Da li žene vole neobrijane muškarce

Čini se da neobrijan izgled postaje sve popularniji.

Neki ljudi vole neobrijan izgled sa kratkom ili potpunom bradom, što je, ako pratite televiziju ili čitate magazine, zastarela moda. Uglavnom, žene preko četrdeset godina neobrijane muškarce smatraju neurednim i lenjim, dok mladim devojkama to baš i ne smeta.

Evo nekoliko razloga zbog kojih neki muškarci ne briju bradu:

1. Mlađim ženama će se dopasti ukoliko puste bradu.

2. Puštanjem brade kriju loš ten ili ožiljke od akni.

3. Lakše je održavati bradu, jer konstantno brijanje nije potrebno, a na taj način i ne oštećuju kožu lica.

4. Danas, mediji odlučuju o tome šta je u modi. Kada uključite televizor, videćete da se većina modela i glumaca odlučila za neobrijan izgled. Tako da, to jednostavno može biti trend koji su odlučili da prate.

U Australiji je sprovedena anketa koja je obuhvatila muškarce i žene između 16 i 34 godine. Oni su pričali o prednostima i manama golobradih muškaraca i onih sa bradom. Muškarci takođe pridaju značaj ovom ukrasu na licu. 75% njih je reklo da se sa bradom oseća muževnije i atraktivnije, a 68% njih kaže da brada u pozitivnom smislu utiče na njih i da se osećaju posebno.

Žene su se složile da su muškarci sa bradom seksepilniji. Muškarci sa bradom ženama izgledaju elegantnije, kao avanturisti i individualisti.

Još jedno istraživanje je pokazalo da su ženama, kao i muškarcima, brade znatno privlačnije od sveže obrijanog lica tek kad su izuzetak, a ne pravilo. Drugim rečima, u kafiću prepunom glatko obrijanih muškaraca najatraktivniji će biti muškarac sa bradom. Ali, ukoliko je kafić prepun bradonja, tada će pažnju privlačiti onaj muškarac koji ima lice poput bebine guze.

Ponekad se čini da je stara izreka da lepota leži u očima posmatrača istinita. Ne možete suditi i odlučivati koji je izgled dobar, a koji nije. Kao i svaki trend, i ovaj će vremenom izbledeti. Sledeće godine će verovatno neki novi izgled biti u trendu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group