Fanovi žele da Henri Kavil bude sledeći Vulverin

Od kada je Hju Džekmen okačio svoje kandže na zid, svi se pitaju ko će glumiti najpopularnijeg X mena...

Henri Kavil se odlično pokazao u ulozi Vičera i fanovi su shvatili da je on jako talentovan i da može da se transformiše u različite likove. Pre Vičera, Henri je takođe bio i Supermen i fanovi su i te kako bili zadovoljni sa njegovim performansom, ali sada smatraju da bi on mogao da bude zamena Hju Džekmenu i da bi on bio savršeni Vulverin.

Na Instagramu su se pojavile fotografije koje pokazuju Kavila kao Vulverina i moramo priznati da mu ova uloga uopšte ne stoji loše. Iako mislimo da bi Tom Hardi možda bio bolji za ovu ulogu, Kavil je takođe odličan izbor i sigurni smo da bi se odlično uklopio pomoću šminke i kostima.

Kavil se nije oglasio povodom ove uloge i za sada je nejasno da li će on biti taj koji će naslediti oštrice od adamantijuma, a takođe još nema ni vesti o počecima snimanja novog filma o Vulverinu.

Ipak, niko nam ne zabranjuije da maštamo i da pretpostavljamo ko će biti novi Logan. Pogledajte fotografije i recite nam šta mislite, da li bi Kavil mogao da iznese ovu ulogu?

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group