Razigravanje pred 16. BEOGRADSKI FESTIVAL IGRE

Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile tradicionalno organizuju „Razigravanje“, i to u subotu 9. marta na Dorćol Platzu.

DJ Miss Millie će posetioce ovog plesnog maratona ubaciti u pravi ritam, a za razigranu atmosferu i pozitivnu energiju pobrinuće se pevačica benda Lollobrigida Ida Prester, kao i Đorđe Makarević, prvak Baleta beogradskog Pozorišta na Terazijama i koreograf.

Od 11 do 13 časova obezbeđen je program za najmlađe, koji će voditi Ana Ivančević, balerina Narodnog pozorišta i pedagog u Nacionalnoj fondaciji za igru. Večernji program od 20 do 23 časa vodiće Ida Prester, zajedno sa Đorđem Makarevićem koji je pripremio raznovrsne plesne smernice, a učesnici će na podijumu imati slobodu da svoj freestyle nastup upotpune kreativnim pokretima.

Registracija učesnika za večernji program je obavezna i obaviće se na licu mesta od 19.30 časova. Najenergičnijim i najkreativnijim učesnicima Beogradski festival igre i Vip mobile pripremili su zanimljive i atraktivne nagrade.

„Razigravanje“ je dobar uvod u predstojeći 16. Beogradski festival igre, koji će se održati od 22. marta do 12. aprila, pod sloganom „Emocije“. U tom periodu će se publici predstaviti 16 trupa iz 11 zemalja, sa ukupno 19 koreografskih komada, kao i 25 sola i dueta. Kao glavni partner, kompanija Vip mobile već 12 godina podržava Beogradski festival igre, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group