Weekend Media Festival ove godine u Rovinju od 24. do 27. septembra

Septembar će ove godine ponovno obeležiti najbolji Weekend u godini...

Weekend ide dalje! I ove će godine od 24. do 27. septembra u Rovinju Weekend Media Festival će okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend“ festival će obeležiti ljubav, povezanost i prijateljstvo koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

“Jako smo uzbuđeni i drago nam je da ćemo i ove godine uživati u sjajnim predavanjima i vrhunskim partyjima kakve ima samo Weekend. Posebno smo usmereni na brigu za sigurnost svih prisutnih. Pomno pratimo upute nadležnih organa javnog zdravstva i pridržavamo se propisanih preporuka kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za sve posetioce”, istaknuo je direktor festivala Tomo Ricov.

Ovogodišnje izdanje najvećeg regionalnog medijskog festivala već će tradicionalno okupiti sve zainteresovane za medijsku industriju, a posebno je značajno što će Weekend biti jedan od prvih velikih festivala koji će se održati nakon popuštanja epidemioloških mera izazvanih pandemijom korona virusa. 

“Svi najbolji partyji bili su u najluđim vremenima i zato smo sigurni da će ovo biti najbolji Weekend do sada. Uz to, pripremamo vrhunski program koji nećete hteti propustiti”, objašnjava direktor programa festivala Nikola Vrdoljak

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend je činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj učesnika i vrhunskih predavača. Zato budite i vi deo najvećeg medijskog festivala, pripremite se za najbolji party godine, i ponesite dobru volju i opuštenost - to je jedino što Weekend od vas traži.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group