Youtube ikona i 'reci ne drogama' lik dobio svoju akcionu figuricu

Više slika

Više slika

Svako od nas voli, ili je makar voleo dok je bio mlađi, da se dobro zabavi i ponekada pretera tokom izlaska, ali niko definitivno nije ekstremniji od Gurning Rave Guy, odnosno iskrivljenog rejvera koji je postao jedan od najpoznatijih mimova na svetu i pokazatelj deci šta im se može dogoditi ukoliko krenu da zakucavaju eksere u glavu...

Za svakoga ko ne zna o kome je reč, iako ništa nije propustio, sledi podsećanje na ikonu youtube platforme poslednje dekade i zloglasnog rejvera koji je svoju slavu stekao pojavljujući se u promotivnom videu za jedan noćni klub u kome je, kako deluje, on proveo fantastično vreme izvan sebe tokom 2014. godine.

On je postao referenca za slanje poruka prijateljima tokom pripreme za veliki izlazak vikendom ili poređenje sa nekim od prijatelja koji se tokom istog malo više opustio u nekom klubu. Sada, kako bi se ovekovečio trenutak kada je iskrivljena zvezda rođena, Šon Džekson, oličenje kulture noćnih klubova i čovek sa postera brojnih klinika za odvikavanje od narkotika, pretvoren je u akcionu figuru.

Da, iskrivljeni ćelavac, koji je u međuvremenu ostao bez dve trećine zuba, sada može biti kupljen kao skalirani model izliven u plastici. Momak po imenu Džastin Tarner došao je na ideju za kreiranje ’rejv ikone’ nakon što je i sam zakoračio i dugo vremena proveo u svetu rekreativnih narkotika, britanskih noćnih klubova i tehnoze.

Zajedno sa Džoom iz Joe Shark Sandwich Toys kompanije, koji je već imao slične ideje, Džastin je pred sebe postavio cilj da dođe do Šona. Kako je sam jednom prilikom izjavio: „Bio sam uspešan i nakon razgovora sa Šonom, Džo je već krenuo u posao. Za oko tri nedelje, naša akciona figura bila je spremna!“. Ikona žurki stručno je modelirana kako bi postala prava igračka, sa sličnostima koje su jednostavno nepogrešive.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group