Kinezi izmislili mašinu za ljubljenje na daljinu

Jedna kineska tehnološka kompanija došla je do prilično čudnog izuma koji može omogućiti ljubljenje parovima na daljinu...

Isključite svoju prljavu maštu na trenutak pre nego što se zapitate koliko je ovoj mašini duboko grlo, zamislite da ste daleko od svoje ljubavi kako biste joj dotakli usne, ali posedujete ovaj čudni dodatak telefonu, koji stiže sa toplim i pokretnim silikonskim usnama i pruža vam mogućnost da je ’poljubite’.

Patent za ljubljenje, koji je ukraden iz Big Bang Theory, zove se Remote Kiss logično, reklamira se kao uređaj namenjen onima koji imaju ljubav na daljinu i prodaje putem kineskog sajta za kupovinu Taobao. Kako kineski Global Times prenosi, ovaj uređaj za ljubakanje na daljinu patentiran je od strane Čengdžou instituta za mehatroničku tahnologiju.

Jiang Zongli, vodeći pronalazač dizajna, izjavio je da se on lično nalazio u vezi na daljinu i da je upravo ona dovela do rađanja Remote Kiss uređaja. „Kada sam bio student, bio sam u vezi na daljinu sa devojkom sa kojom sam imao kontakt samo putem telefona. Upravo ovde se inspiracija za ovaj izum rodila“, objasnio je Zongli.

Uređaj dolazi sa senzorima pritiska i aktuatorima koji oponašaju prave uglađene poljupce repliciranjem originalnog pritiska, pokreta i temperature pravih ljudskih usana. A, uprkos tome što je možda veoma loša vest za svakoga sa mizofonijom, ovaj uređaj za ljubljenje takođe kopira i zvuke koji nastaju kada se usne spoje.

Remote Kiss radi putem aplikacije koju korisnici moraju skinuti na svoje mobilne telefone i zatim povezati uređaje putem porta za punjenje. Partnerka sa druge strane žice takođe bi trebalo da učini isto kako bi mogli da pokrenu video poziv i prenesu replike svojih poljubaca kroz sajber prostor.

Međutim, svako ko poželi da bude malo avanturističniji i gurne jezičinu strancima u usta bez prave razmene pljvačke, onda svoje poljupce može uploadovati na aplikaciju kako bi ih drugi skidali i okusili. Ovo čini avanture sa nepoznatim osobama bez napuštanja komfora ličnih enterijera daleko lakšim. Međutim, korisnici društvenih mreža nisu uopšte dobro reagovali na ovaj uvrnuti izum, koji istovremeno unosi horor i intrigu u ljudske živote.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group